Sommerhus Island

Det er ikke mange, der forbinder Island med sommerhusferie, og det er synd. Dels er sommeren på Island ganske dejlig og slet ikke så kold, som mange tror. Og dels har Island masser af skønne sommerhuse at byde på. Ofte med en fantastisk beliggenhed. Endelig er de fleste islandske sommerhuse så godt bygget og isoleret, at de sagtens kan bruges midt om vinteren.

Husene fås i alle størrelser og prisklasser. Lej et lille hus til dig selv og konen eller kæresten, hvis I vil have lidt alenetid. Lej et lidt større hus, som byder på god plads til hele familien, der her kan få fælles ferieoplevelser langt ud over det sædvanlige.

Eller lej et stort sommerhus i Island med rigelig plads til venner og bekendte eller kolleger fra arbejdspladsen. Megen god team building er foregået i store islandske sommerhuse, der i reglen ligger helt fantastisk – med udsigt over søer eller bjerge. Det er noget, der skaber sammenhold.

Vi vælger oftest sommerhuse med hot tub på terrassen, da det er en fantastisk oplevelse at slappe af i denne i de rolige omgivelser ved sommerhuset i Island.

Sommerhusferie


Nyd stilheden i et sommerhus i Island

Nu er Island så heldigt stillet, at der er varmt vand i undergrunden de fleste steder. Det sørger den vulkanske aktivitet for. Nogle steder er der endda så meget varmt vand, at der kan komme et helt kraftværk ud af det! Men de fleste steder er der nok til, at sommerhuset har sin egen hot tub i form af et udendørs badekar med dejlig varmt vand.

Det er altid herligt med et varmt dyp efter en hård dags vandring i fjeldet eller en lang fisketur ved sø eller elv. Uanset om man er træt og gennemsvedt eller kernekold efter mange timer i vandet. Det varme vand gør godt for både sjæl og krop, når man læner sig tilbage i tub’en og nyder en kølig drink eller to. Wellness er ordet.

Men helt forrygende føles det på en iskold vinterdag, hvor man smider tøjet og haster i hot tub’en. At sidde i baljen en mørk vinteraften eller stjerneklar nat – med snefnuggene fygende om næsen, der kun lige akkurat stikker oven vande – det er en næsten surrealistisk oplevelse, man næppe kan få mange andre steder!

Se flere af vores rejsemuligheder til Island her