Rundrejser Island

Rundrejser er en fremragende måde at opleve Island på. Vi tilbyder rejser med guide eller på egen hånd, og med en rundrejse til Island med B&P Travel kommer du hele vejen rundt om landets natur, kultur og historie. Vi har et spændende udvalg af rejsepakker, og du finder derfor med sikkerhed også rundrejsen, der passer dig. Du kan eksempelvis opleve nordlys i Island, rejse hele Island rundt eller besøge de mest populære seværdigheder. Uanset hvordan du ønsker at rejse, er B&P Travel din foretrukne rejsepartner. Se vores store udvalg af rundrejser her.

Rundrejser


Hvad oplever du typisk på en rundrejse i Island?

Der venter en lang række spændende oplevelser, når du vælger en rundrejse til Island. Du kan eksempelvis opleve nogle af Islands fornemmeste seværdigheder, der er samlet i den ”Gyldne Cirkel”: Nationalparken Thingvellir, den fascinerende Geysir og det imponerende Gullfoss vandfald. Thingvellir er stedet, hvor vikingerne afholdt verdens første årlige ting. De kom rejsende dertil fra hele øen og diskuterede, hvordan tingene skulle se ud, og hvordan stridigheder kunne udredes. Men kunne de ikke det, så slog man hinanden ihjel bagefter – ofte i årelange blodfejder som beskrevet i de berømte islandske sagaer. Thingvellir giver dig altså et spændende indblik i Islands dramatiske historie.

Geysir er den ældste gejser i Island, og den har også givet navn til alverdens andre gejsere. Gejseren er kendt for dine springende underjordiske kilder, og det er dybt fascinerende at opleve, når der hver femte minut sprøjter en 20 meter høj vandsøjle op af undergrunden. Derudover er Gullfoss også en af de fantastiske naturområder, du kommer til at opleve, når du rejser til Island. Gullfoss er nemlig landets mest kendte vandfald. Det er smeltevandsfloden Hvítá, hvis 100 kubikmeter vand i sekundet leverer en spektakulær oplevelse, som turister fra hele verden gerne rejser langt for at opleve. Du bliver altså rig på naturoplevelser med en rundrejse til Island!

Lad Island imponere dig

Når du vælger den klassiske rundrejse, rejser du hele Island rundt. På denne rundrejse oplever du mange af Islands største naturskatte sammen med en af vores erfarne guider. Du bliver præsenteret for Islands smukke landskab med vandfald, gletsjere og charmerende fiskerbyer. På denne guidede rundtur oplever du eksempelvis den billedskønne Myvatn sø, hvor Islands mest kendte lakseelv, Laxá i Adaldalur, udspringer og fortsætter ud i Ishavet. Du ser også Europas største gletcher Vatnajökull, hvis massive iskappe hersker over stor vulkansk aktivitet. Denne aktivitet bliver endda nogle gange så stor, at der går hul på isen og voldsomme vandmængder fosser ud. Ofte oversvømmes vejene, og hele broer rives ned af smeltevandet. Det er islandsk drama, når det er bedst! Læs mere om den klassiske rundrejse her.

Hvis du derimod vælger vores absolutte bestseller, Island Atlantens Perle, får du på kun fire dage et indblik i, hvad vulkanøen har at byde på. Foruden besøget til den ”Gyldne Cirkel”, kan du blandt andet forkæle dig selv med et behageligt besøg til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er en oase midt i et lavafelt uden for hovedstaden Reykjavik, og her kan du nyde det varme mineralholdige vand, uanset årstiden. Derudover giver denne tur dig også mulighed for, at du en af dagene selv kan sammensætte dit program. Tag på ridetur, hvalsafari eller vandretur i den uspolerede natur. Valget er dit! Atlantens Perle er for alle, der ønsker at opleve mest mulig af Island, og derfor er rejsen også velegnet for både kæresteparret, vennerne og firmaet. Du kan læse mere om denne populære rundrejse her på siden.

Hvis du ikke ønsker at rejse samme med andre, kan du naturligvis også sammensætte din egen personlige rundrejse. Vælg en afslappende sommerhusferie i Island, og nyd naturen på egen hånd i dit helt eget tempo. Nogle sommerhuse ligger centralt – andre afsides. Du vælger selv, hvad udsigten og beliggenheden skal være. Sommerhusene er naturligvis af højeste kvalitet og beliggende i naturskønne områder. Og du kan gøre ferien præcis lige så hektisk eller tilbagelænet, som du ønsker. Du har jo bilen stående lige udenfor!

Vi tilbyder altid et stort udvalg af eksklusive rejsepakker til Island. Foruden de populære rundrejser har vi nemlig også et spændende sortiment af kør-selv ferier og diverse dagsudflugter. Vi har derfor med sikkerhed også den perfekte Islandsrejse til dig. Skulle du alligevel ikke kunne finde din favorit blandt vores mange pakker, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine mange rejsemuligheder til Island. Vi skræddersyr gerne din næste rejse, så den passer til dine ønsker og behov!

Se flere af vores rejsemuligheder til Island her