Dagsudflugter og seværdigheder i Island

Island har i forhold til sin størrelse usædvanligt mange seværdigheder at byde tilrejsende turister. Både for de der lejer en bil og ønsker at krydre rejsen med oplevelser i Island og for de der ønsker udflugter i Island med afhentning og guide.

Islændingene er dygtige til at tilbyde turisterne det, disse ønsker. De ved, at tiden er knap, og at der er meget, som skal nås. Island er en unik destination, der byder på et hav af muligheder for dagsudflugter, aktion-oplevelser, unikke naturoplevelser som kommer rundt om rigtig mange ting. Book turene hjemmefra, så ved du, at du ikke går glip af noget!

Natur

Den Blå Lagune

Action-udflugter

Hvalsafari

Kultur

Rideture

Udflugter i Island

De fleste udflugter med afhentning og guide tager udgangspunkt i de to største byer Reykjavik og Akureyri, og begge steder kan man opleve rigtig meget på en dagsudflugt.

Islands natur skaber de bedste rammer for udflugter af enhver slags. Hvad end der skal fart på eller du er til det mere rolige, så finder i Island altid en seværdighed eller oplevelse for din smag.

Der er naturligvis hvalerne, der tiltrækker stor opmærksomhed – de største og mest imposante af havets hemmeligheder, der på ret tid og sted kan opleves med ganske stor sandsynlighed.

Det samme gælder de mange havfugle, som lever på fjelde og skær rundt om Island. De er næsten altid hjemme og garanterer fuld tilfredshed med turen og investeringen. Den smukke og sjove søpapegøje er et sikkert hit hver eneste gang. Blandt børn såvel som voksne.

Er man mere til fast grund under fødderne, er der masser af ekspeditioner, man kan koble sig på herinde. Det være sig til fods, på hesteryg eller i terrængående køretøj. Sågar et kig ind i en vaskeægte gletcher kan man opleve.

Se flere af vores rejsemuligheder til Island her