Rejser til Island – En oplevelse for livet

Det er ikke uden grund, at Island er blevet et så populært rejsemål, som det er. Vulkanøen består nemlig af et fantastisk smukt landskab, en iøjnefaldende kultur og en spændende historie! Find Rejser til Island hos B&P Travel og oplev de spektakulære vandfald, gejsere, varme kilder, vilde klippeformationer og det rige fugleliv. Vi har udbudt kvalitetsrejser til Island siden 1989, og vi har derfor de bedste kontakter og samarbejdspartnere. Her på siden finder du alle ture til Island: Rundrejser, City Break, Dagsudflugter, Sommerhusferie og Rideture. Vi har altså oplevelser til enhver smag, og du finder derfor med sikkerhed også din næste rejse til Island her på siden.

Rundrejser på Island

City Break

Island Ture og Dagsudflugter

Find din Sommerhusferie på Island


Rideture på Island

Det kan du opleve når du Rejser til Island

Island er et imponerende land af ild og is. Over 11% af landet er dækket af gletsjere, og Europas største gletsjer Vatnajökull findes netop på Island. Derudover ligger landet på den atlantiske højderyg, hvilket gør, at landet oplever vulkansk aktivitet. Derfor er det heller ikke svært at blive betaget af vulkanøen og dens mange spændende naturoplevelser. I Island oplever du højsæson hele året rundt. Om sommeren kan du nemlig nyde de lyse sommernætter, og når de mørke vintermåneder melder sig, kan du lade dig fortrylle af nordlysets dansende skær.

Som anden største ø i Europa er der altså meget at opleve. Næsten 80% af Island er ubeboet og består blandt andet af vandfald, gejsere og vulkaner. Derudover danner øen ramme om bjergtoppe og frugtbart lavland, og naturen er derfor den perfekte legeplads for den aktive vandrer, fisker eller eventyrlystne. De idylliske omgivelser er dog også for dig, der blot har lyst til at trække stikket ud og slappe af. Grundet Islands mangfoldighed er en rejse dertil velegnet for alle rejsetyper, og både familien, parret, vennerne og firmaet ville nyde godt af øens mange muligheder!

Dagsudflugter

Hos B&P Travel finder du altid et bredt udvalg af spændende dagsudflugter. Du kan blandt andet komme på gletsjervandring og isklatring på Sólheimajökull, som er en af Islands mange magiske gletsjere. Her kan du udforske den robuste gletsjer, der med sine fantastiske isformationer og gletsjerspalter giver dig en helt unik oplevelse. Om sommeren kan du også tage på en kombineret dagsudflugt, hvor du kan opdage både hvaler og søpapegøjer. Det er nemlig om sommeren at dyrelivet i havet ved Island er på sit højeste, så det er altså ikke usandsynligt at en vågehval, hvidnæse eller et marsvin kunne svømme forbi. Derudover er de to islandske øer Akurey og Lundey særlig kendt for sit rige fugleliv. Derfor har du også god mulighed for at se flotte havfugle, der hvert år kommer til øen for at yngle. Uanset om du foretrækker oplevelser til lands eller vands, kan du læse meget mere om vores dagsudflugter i Island her.

Island er blandt andet også kendt for sine islandske heste. I vikingetiden blev det islandske dyr brugt som transportmiddel, men i dag har hesten skiftet status og er nærmest blevet ikonisk for islandske rejser. Hos os finder du naturligvis de populære rideferier. Vi tilbyder rideture for de erfarne ryttere, der for alvor vil ride ud på eventyr, men der er også flere lettere ruter til de uerfarne, så alle trygt kan ride ud i det imponerende landskab.

Island – Atlantens Perle

Når du vælger rejsen Island Atlantens Perle får du en af vores absolutte bestsellere. Her får du nemlig på kun fire dage indblik i vulkanøens mange seværdigheder. Her bliver du blandt andet forkælet med et behageligt besøg til Den Blå Lagune, som er en oase midt i lavafelt uden for hovedstaden Reykjavik. Her kan du nyde det varme mineralholdige vand, uanset årstiden. Derudover kan du lade dig imponere af vandfaldet Gullfoss og Thingvallasøen. Gullfoss er et af landets mest ikoniske seværdigheder, og du vil med sikkerhed blive betaget, når du ser, hvordan vandmasserne bruser gennem den dybe kløft. Gastronomiske oplevelser er også i højsæde, når du rejser til Island. Islændinge sætter nemlig en dyd i at lave lækre retter af udsøgte, lokale råvarer. Reykjavik har endda udviklet sig til at have et særligt gastronomisk fokus, hvorfor du finder et utrolig stort udvalg af restauranter i topklasse. Med Island Atlantens Perle får du altså en rejse, der giver dig et godt indblik i både natur, kultur og historie. Du kan læse meget mere om Atlantens perle her.

Opdag eventyrlig Island

Forår, sommer, efterår, vinter – Island er eventyrlig hele året rundt. Hver årstid har nemlig sin helt egen charme, og selvom du altid kan klatre på gletsjere, vandre, ride og nyde bylivet, er der altid mulighed for at opdage nye ting, når årstiderne skifter. Eksempelvis er Island sommerens absolut flotteste landlige maleri. Himlen viser sig fra sin klareste side, og græsset og blomsterne vokser om kap. Naturen giver dig et vidunderligt farveindtryk, og luften er særlig frisk og ren. Om sommeren byder Island tilmed på lyse sommernætter, og du kan derfor se frem til mange skønne aftentimer.

Vinteren på Island er derimod fyldt med kontraster, og du vil opleve, hvordan snestorme og stærke vinde er i tæt kamp med hinanden. Selvom det er koldt og mørkt, lyser sneen dog landskabet op på en helt fortryllende måde, og du vil mærke, hvordan stormene til sidst må overgive sig til vinterens fredfyldthed. Island er betagende smuk om vinteren, og du vil se, hvordan snelandskab og himmel smelter sammen. Når vejret på Island er særlig koldt og klart, kan du om aftenen forkæle dine øjne med det fascinerende nordlys. En oplevelse, som du ikke vil gå glip af!

Der venter altså mange uimodståelige naturoplevelser, når du rejser til Island. Besøg en af Islands store nationalparker, og nyd nogle af landets største naturskatte. Du kan også opleve de imponerende gletsjere helt tæt på. Uanset om du er til kør-selv, dagsudflugt eller rundrejse, finder med sikkerhed din næste tur til Island hos os. Vi har en række spændende rejsepakker, men hvis du alligevel ikke finder din drømmerejse blandt vores brede udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Så skræddersyer vi en rejse til dig efter netop dine ønsker og behov!