Rejser til Portugal

Home / Rejsemål / Rejser til Portugal

Rejser til Portugal

På denne side finder du vores rejser til Portugal..

Portugal er ikke uden grund et populært rejsemål. Lissabon er kåret til ”Verdens bedste city break destination 2018” af World Travel Awards, og vi hos B&P Travel har forelsket os i byen. Vi vil derfor invitere dig til at opleve denne charmerende by sammen med os. På turen besøger du de mest ikoniske monumenter i Lissabon. Her får du et godt indblik i Lissabons historie med en erfaren dansktalende guide. Du får også mulighed for at opleve ægte Fado musik, som er betydningsfuld i den portugisiske kultur.

Vores programmer er sammensat af vores Portugal specialist – Maria Lopes. Maria er opvokset i Lissabon og har nøje udvalgt de attraktioner og lokale oplevelser i byen, som du absolut ikke må gå glip af.

Rejser til Portugal


Rejser til Portugal – et populært rejsemål

Portugal har udover et behageligt klima, et meget spændende landskab med høje bjerge og dybe dale, smukke skove og olivenlunde, blomstrende enge og masser af mandel- og figentræer. Portugal har mange meget charmerende byer og langs Atlanterhavet findes kilometer efter kilometer med gyldne sandstrande. I de mange restauranter langs kysten kan du nyde friskfangede rejer og fisk, der lige er kommet ind med fiskerbådene. Smukke sandstensklipper rejser sig langs det blå Atlanterhav og inde i landet er mange vingårde, appelsinplantager og olivenlunde.

I Dourodalen mod nord finder du vindistrikterne, og i byen Porto de hæderkronede portvinshuse med den berømte portvin. Portugal byder også på mange golfbaner af høj klasse at vælge imellem.

Hovedstaden Lissabon er den ældste hovedstad i Vesteuropa. Den er bygget på syv høje ved floden Tejo. Den er rig på arkitektur, og man finder romanske, gotiske, barokke og moderne bygninger overalt. Den er fuld af smalle gader og snoede stræder, der fører op til højene. Hvis man gerne vil nyde Lissabon lidt fra oven kan anbefales en tur med elevator! Vejen er visse steder så stejl, at der i 1907 blev bygget en kæmpestor udendørs elevator. Elevador de Santa Justa hejser stadig tusindvis af mennesker de 32 meter op på få sekunder. Man belønnes med en panorama-udsigt over Tejo-floden og Baixa-kvarterets tage.

Lissabon er rig på historiske seværdigheder. Jeronimos Kloster er på Unesco’s liste over verdens kulturarv og Lissabons vigtigste monument. Kirken er særdeles smuk, men det rigt udsmykkede gotiske kloster, opført i 1501, er bestemt også et besøg værd. På Unesco’s verdensarvsliste er også Belemtårnet, som er et fæstningstårn, opført 1515-1521 med sejl, tovværk, ankre og snoede søjler.

Byen rummer også et af verdens største akvarier, Oceanarium, adskillige spændende museer og meget mere. Akvariet blev bygget i forbindelse med verdensudstillingen i Lissabon i 1998.

Lissabon er en charmerende hovedstad, der også byder på både traditionelle butikker og internationale modehuse, såvel som de hyggelige markeder. Lissabon tilbyder også mange gode restauranter, der ofte serverer friskfangede fisk og skaldyr. I Bairro Alto findes et af Lissabons allerbedste forlystelsesområder.