Rejser til Island – En oplevelse for livet

Det er ikke uden grund, at Island er blevet et så populært rejsemål. På en rejse til Island med B&P Travel oplever du nemlig et fantastisk smukt landskab, kultur og historie! Besøg de spektakulære vandfald, gejsere, varme kilder, vilde klippeformationer og rigt fugleliv. Vi har udbudt rejser til Island siden 1989 og har derfor de bedste kontakter og samarbejdspartnere.

Der er sæson hele året; oplev de lyse sommernætter eller de mørke vintermåneder, som danner de perfekte rammer for nordlysets dansende skær. Uanset vejr og årstid er det svært ikke at blive betaget af vulkanøen. Island ligger på den atlantiske højderyg er det et ”hot spot” af vulkansk og geotermisk aktivitet.

Rundrejser

City Break

Dagsudflugter

Sommerhusferie


Rideture

Det kan du opleve på din rejse til Island

Grundet Islands mangfoldighed er en rejse dertil velegnet for alle rejsetyper; familier, par, venner, skolegrupper, firmarejser osv. Naturen er den perfekte legeplads for den aktive vandrer, fisker eller eventyrlystne, men også et sted, hvor du kan trække stikket og slappe af i landets rolige omgivelser. Gastronomiske oplevelser er også i højsæde, da islændinge har sat dyd i at lave lækre retter ud af udsøgte, lokale råvarer.

På din rejse til Island vil du blive betaget af den smukke natur og landskab – uanset hvilken årstid du rejser til Island. Er det de lyse sommernætter, der tiltaler dig på en rejse til Island eller Nordlysets dansende skær i de vintermørke timer, så er du sikker på at få en dejlig ferie til Island.

Hvad end du er til weekendrejse, grupperejse, kør-selv, aktiv ferie eller fiskerejse så klarer vi det for jer! Vi tager os af det hele fra start til slut – reservation af fly, indkvartering, billeje, udflugter m.m.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor vi skræddersyer en rejse til dig lige efter netop dine behov.

Hvad nu hvis jeg allerede har købt flybilletter til Island?

Det er ikke noget problem – vi kan hjælpe dig alligevel. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af dagsture og oplevelser i Island. Alle beskriver findes på dansk, og du vil finde billeder og andet materiale, der kan inspirere til dig til, hvad du skal opleve på din rejse til Island. Du booker og betaler online, så inden for et par sekunder sidder du med en voucher i hånden. Nemt, ikke?
Se vores udvalg af seværdigheder eller kontakt os med en forespørgsel.

Fakta om Island

  • Island er en ø på 103.000 km3 (Danmark 43.000 km3) med en gennemsnitshøjde på 500 m over havets overflade. Hvannadalshnúkur er det højeste punkt, og ligger i 2.119 m højde.
  • Over 11 procent af landet er dækket af gletchere, bl.a. Vatnajökull, der er en af de største i Europa.
  • Befolkning på ca. 300.000, hvoraf halvdelen lever i Reykjavik området.
  • I året 930 stiftede islandske ”landnamsmænd” et af verdens første demokratiske styrelser
  • Økonomien er stærkt afhængigt af fiskeri, men de seneste år er turismen blevet primær indtægtskilde.