Storbyferie i Dublin

Drømmer du om en storbyferie i Dublin, så har vi hos B&P Travel mulighed for at hjælpe dig med både planlægning og fly til Dublin.

Hovedstaden i Irland rummer et utal af oplevelser, der bare venter på at blive udforsket. Der er både muligheder for kulturelle oplevelser, med et indblik i den irske historie, og for at opleve den unikke stemning blandt den irske befolkning.

Dublin - City Break


Rejser til Dublin

Vores rejser til Dublin er mulige at bestille hele året, men særligt om sommeren viser byen sig fra sin bedste side. Fra juni til august er der i gennemsnit 18-20 grader, så du kan med fordel huske at pakke kjolen og shortsene.

Byen er velegnet til både familieferier og til ture for par. Så hvad enten din teenage-datter ønsker at shoppe, eller I vil nyde det irske køkken fra en fortovscafe, så kan en storbyferie i Dublin måske være noget for jer.

På en storbyferie i Dublin kan du besøge byens kendetegn ”The Spire”, som ligger i hjertet af byen – fra dette 120 meter høje tårn, kan man danne sig et overblik over byen og dens hjertelige befolkning. Udover dette kan et besøg til Dublin Castel anbefales – så når vi har hjulpet dig med at bestille dit fly til Dublin, er det bare at glæde dig til din rejse til Dublin.

Når man snakker Irland og Dublin, kommer man ikke uden om konflikten mellem Irland og Nordirland. Man kan nemt fornærme historiens vingesus i denne metropol – men det er kun på den gode måde. Byen er tryg at være i, og lokal befolkningen er meget åbne og hjertevarme.

Så en rejse til Dublin er altid en positiv oplevelse, og ofte vender vores gæster tilbage til denne historiske perle.