Rundrejser Færøerne

Færøerne er udnævnt som den næste store skandinaviske rejsedestination, og øgruppen er derfor også blandt de foretrukne rejsemål, når ferien skal bestilles. B&P Travel tilbyder rundrejser til Færøerne for dig, der er vild med frisk luft og uspoleret natur. Vi har et stort udvalg af populære rejsepakker, og vi har derfor med sikkerhed også din foretrukne rundrejse. Her på siden finder du blandt andet rejser, hvor du får set det bedste af Færøerne. Vi har tilpassede kundepakker, så du altid får mest ud af øgruppen – uanset om det er første eller fjerde gang, du rejser til klippeøerne.

Vores udvalg af rundrejser Færøerne


Hvorfor vælge en rundrejse på Færøerne

Færøerne består af 18 øer og med en rundrejse hos B&P Travel på Færøerne, kommer du vidt omkring på de flotte øer med en dansktalende guide. Færingerne taler nemlig perfekt dansk, så du får alle historierne med. Du kan eksempelvis vælge vores rundrejse, hvor du oplever det meste og bedste af Færøerne på bare 8 dage. Turen tager udgangspunkt i Runavík på Eysturoy, men fortsætter til både Mykines, Tórshavn og Nordøerne. Du kommer altså hele vejen rundt og ser, hvad de 18 øer har at byde på – og så er turen endda med alt inklusivt, så du ikke skal bekymre dig madpakker og aftensmad. På vores rundrejse til Færøerne kommer vi ud i de fjerneste afkroge af de græsklædte klippeøer, hvor tusindvis af får græsser i det fugtige klima. Vi møder også den færøske befolkning og får et indblik i deres dagligdag, som ud over får også byder på fisk. I dag er fiskeri og fiskeopdræt nemlig den vigtigste indtægtskilde for de entreprenante færinger, der naturligvis færdes hjemmevant til søs. Læs mere om den spændende 8-dages rundrejse her.

Første gang på Færøerne

Når du oplever Færøerne for første gang, er det altid noget helt specielt. Det er her, at du første gang bliver præsenteret for den iøjnefaldende natur og den karakteristiske kultur. Hvis du aldrig har besøgt øgruppen, skal du unde sig selv den unikke oplevelse. Vi har rundrejsen til dig, der besøger Færøerne for første gang, og vi kommer vidt omkring med den lokale dansktalende guide. Der er sammensat et spædende program, der giver mere end blot et kig ind i det færøske samfund. Rundrejsen giver dig mulighed for at lære Færøerne at kende, og turen tager dig omkring de fleste af øerne, som hver i sær har sit at byde på. Oplev den specielle atmosfære på den enkelte ø, og lad dig imponere og overraske af de færøske omgivelser. Du kan glæde dig til mange store oplevelser, når du rejser til Færøerne for første gang, og du vil med sikkerhed hurtigt forelske dig i de charmerende øer.

Endeligt kan du selvfølgelig vælge en kør-selv ferie, som er blandt vores absolutte bestsellere, når det gælder rejser til Færøerne. Der er nemlig gode muligheder for selv at gå på opdagelse med en kør-selv ferie. Den græsklædte klippeø er belagt med noget af den fineste asfalt i hele Norden, og over 80% af befolkningen er forbundet med veje, broer og undersøiske tunneler. Den ene undersøiske tunnel har endda et flot lysarrangement, som er lavet af en af øens kendte kunstnere, Tróndut Patursson. Det er derfor let at komme rundt blandt de eksklusive øer, og du kan selvfølgelig planlægge din kør-selv ferie her hos os. Her sammensætter du selv dagens program, og du har mulighed for at opleve Færøerne i dit helt eget tempo. Foruden den fascinerede natur, har øgruppen også en spændende historie og et rigt kulturliv. Nyd verdens mindste og hyggeligste hovedstad Tórshavn, hør om verdens ældste parlament Tinganes og se ruinerne af Skt. Magnus katedralen fra 1300-tallet. Selvom Færøerne er en lille nation, så har indbyggerne et stort hjerte, og de mange gæstfrie beboere er en væsentlig del af oplevelsen.

Skal der være ekstra fart over ferien, er vores løberejse til Færøerne det oplagte rejsevalg for dig. En løberejse er en helt ny rejsemåde, hvor du udfordrer dig selv og kommer helt tæt naturen. Du får et sandt løbeeventyr, hvor du sammen med en erfaren løbeguide oplever Færøerne på en ny spændende måde. Udfordr dig selv og pak løbeskoene til din løberejse. Du får en uforglemmelig oplevelse, når du over 5 dage sammenlagt løber 100 km.

Kontakt os endelig, hvis du ikke finder din drømmerejse blandt store vores udvalg af rejsepakker. Vi sammensætter nemlig gerne din rejse, så den passer til dine ønsker og behov!