Rejser til Færøerne – Se alle rejser her

Rejs til Færøerne og oplev øgruppens uspolerede natur. Træk vejret dybt, indånd den friske luft og lad indtrykkene fylde sindet! Efter en rejse til Færøerne med B&P Travel vil du komme hjem med bagagen fyldt godt op med oplevelser fra en lille nation med et stort hjerte og gæstfrihed, rå natur og kulinariske glæder.

På rejser til Færøerne vil du blive overraske over, at tiden næsten står stille. Du er garanteret en autentisk og unik oplevelse, og flere steder vil du være i selskab kun med dig selv, dine rejsekompagnon(er) og en masse får! Færøernes landskab er fortryllende smukt og byder på utrolige oplevelser både til søs og på land. Sejl blandt andet til fugleparadiset Mykines eller til Vestmannabjergene eller besøg Sælkvinden på Kalsoy, som næsten får Den Lille Havfrue til at blegne.

Rundrejser

Kør Selv ferie

Dagsudflugter

På Færøerne er der plads til alle

Børn, unge, voksne, gamle. Vi udbyder rejser til Færøerne for den aktive vandrer, lystfiskeren, løberen, familien, parret og alle der gerne vil have en oplevelse for livet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rejser til Færøerne, hvor vi skræddersyer en rejse til dig lige efter netop dine behov.

Internationale anmeldelser

Færøerne er af New York Times i 2015 blevet udnævnt som ”Next Great Scandinavian Destination” – den næste store skandinaviske rejsedestination. Ligeledes er Færøerne i 2015 blevet kåret som nr. 1 og dermed favorit rejsedestination af National Geographic Traveler og deres millioner af læsere og følgere på sociale medier – titlen er ”Readers Choice” for 2015. Rejser til Færøerne er derfor – forståeligt nok – højt på ønskelisten for mange.

Udover internationale anmeldelser så er Færøerne også kommet på landekortet – eller Google Maps – bogstaveligt talt. Da Færøernes areal ikke er så stort, så ses Færøerne ofte knap nok på verdenskortet. Ej heller havde Google været forbi og optage med “street view” indtil fornyligt. Visit Faroe Islands tog sagen i egen hånd og lavede en marketingkampagne: Google Sheepview. Her installerede de kameraer på fårene, der automatisk tog billeder og filmede deres rejse på Færøerne. En helt genial og sød kampagne, som så fint beskriver, hvad Færøerne er, og hvad de står for. Denne kampagne har også vundet mange adwards.

En rejse til Færøerne – en unik oplevelse

Til trods for et øget fokus på rejser til Færøerne, så vil du stadig opleve den autentiske og unikke stemning på din ferie på Færøerne. Færingerne er hjertevarme og gæstfrie og seværdighederne er ikke overrendt af turister – endnu. Vi anbefaler derfor at besøge Færøerne nu, inden alle strømmer dertil og rejser til Færøerne.

Fakta om Færøerne:

  • Færøerne er 1399 km2 fordelt på 18 øer. 113 km langt og 75 km bredt med 1100 km kystlinje, hvorfor man aldrig er mere end 5 km fra havet. Det højeste fjeld er 882 m højt.
  • Vejret på Færøerne er meget omskifteligt, men dog meget mildt – den nordlige beliggenhed taget i betragtning. Gennemsnitstemperaturen om vinteren ligger på 3,5°C og 12°C om sommeren.
  • Færøernes befolkning ligger på 48.693 (2015). Mere end 20.000 bor i hovedstadskommunen, mens ca. 4.600 mennesker bor i Færøernes næststørste by Klaksvík.
  • Færøerne har siden 1948 været en selvstyrende del af Danmark. De har egen lovgivende forsamling, sit eget flag, sprog og er ikke medlem af EU.
  • Fiskeri er den største indtægtskilde på Færøerne, efterfulgt turisme og uldprodukter og andre fabrikationer.