Rejser til Færøerne – Se alle rejser her

Er du vild med frisk luft, fascinerende fjelde, vind i håret og imponerende dale? Så er en rejse til Færøerne med B&P Travel det perfekte valg for dig!

På Færøerne kan du nemt forelske dig i den uspolerede og unikke natur. Færøerne, der er fordelt på 18 øer, er nemlig fortryllende smuk og byder på mange oplevelser på til lands og til vands. Eksempelvis har Færøerne en 1100 km kystlinje, og du er aldrig mere en 5 km fra havet, når du besøger den attraktive øgruppe. Du kan blandt andet sejle til fugleparadiset Mykines, opleve Vestmannabjergene eller besøge Sælkvinden på Kalsoy. Der er masser at se, høre og lære om på Færøerne, men samtidig vil du opleve, hvordan tiden på magisk vis næsten står stille. Træk vejret dybt ind, indånd den klare luft og lad indtrykkene fylde sindet!

Derudover er Færøerne den lille nation med det store hjerte. Derfor vil du med en rejse til Færøerne hurtigt mærke, hvordan den enorme gæstfrihed fylder din bagage med gode og mindeværdige oplevelser. På Færøerne er der både plads til børn, unge, voksne og seniorer, og vi tilbyder rejser til enhver smag. Vi har blandt andet rejser til Færøerne for den aktive vandrer, lystfiskeren, løberen, familien, parret og alle andre, der kunne tænke sig en unik rejseoplevelse. Her på siden finder du et overblik over vores populære rejser til Færøerne: Rundrejser, kør-selv og dagsudflugter!

Rundrejser

Kør Selv ferie

Dagsudflugter

Den store skandinaviske rejsedestination

I 2015 blev Færøerne af New York Times udnævnt som ”Next Great Scandinavian Destination” – den næste store skandinaviske rejsedestination. Derudover er Færøerne i 2015 også blevet kåret som ”Readers Choice” af National Geographic Traveler og deres millioner af læsere og følgere på de sociale medier. Rejser til Færøerne er derfor – forståeligt nok – højt på ønskelisten for mange. Uanset om du oplever Færøerne for første gang, eller du har besøgt den fantastiske øgruppe flere gange, er B&P Travel din foretrukne rejsepartner.

Øerne, der er opkaldt efter de mange græssende får, er en særlig attraktiv rejsedestination, når du vil køre selv. Den græsklædte klippeø er nemlig belagt med noget af den fineste asfalt i hele Norden, og over 80% af befolkningen er forbundet med veje, broer og undersøiske tunneler. Den ene undersøiske tunnel har endda et flot lysarrangement, som er lavet af en af øens kendte kunstnere, Tróndut Patursson. Den gode infrastruktur gør det derfor let at komme rundt blandt de eksklusive øer, og du kan selvfølgelig planlægge din kør-selv ferie her hos os. Gå på opdagelse i verdens mindste hovedstad Tórshavn, eller se verdens ældste parlament, Tinganes. Tinganes har i færøsk historie huset magten i form af præster, fogeder, kongelige embedsmænd og andre betydningsfulde personer. Sammenstødet mellem magt og fattigdom har haft stor plads i netop Tinganes, og selvom stedet i dag stadig er centrum for beslutninger, så er det politiske spil heldigvis langt mindre dramatisk end dengang.

Du kan også køre ud og nyde den fantastiske natur. Her vil du opleve, hvordan det skiftende vejr i form af regn, dis og solskin giver en smuk naturoplevelse. De fantastiske farver er særdeles iøjnefaldende og er en væsentlig del af helhedsindtrykket, når du rejser til Færøerne. Når du kører rundt på egen hånd, kan du altså nyde den uberørte natur i dit helt eget tempo. Hvis du er vild med fugle, er der også gode chancer for at opleve sjælden en af slagsen, når du er på Færøerne. Cirka 300 forskellige fuglearter er nemlig registreret på Færøerne – og det ikke uden grund. Når fuglene flyver over Nordatlanterhavet, ligger Færøerne nemlig særlig godt. Der er nemlig en tendens til, at fuglene samler sig på et lands yderpunkter, da det er det første, de ser. Derfor er øer som Svinoy, Fugloy og Mykines attraktive steder for trækfugle, og det kan være rimeligt let at finde dem. Læs mere om kør-selv ferie her.

Spændende dagsudflugter

Vi tilbyder også flere populære dagsudflugter på Færøerne. Du kan blandt andet komme på en tre timers bus- og vandretur i Tórshavn, hvor du kan opleve de største seværdigheder i verdens mindste hovedstad. På den kombinerede tur får du blandt andet et godt overblik over byen og lærer om dens spændende historie. Derudover er byen beliggende i den sydlige del ved havnen, hvor du kan nyde en enestående udsigt.

Du kan også tage på en heldagstur til nord og opleve de smukke Nordøer. Foruden den skønneste natur, vil du på turen også se de imponerende vikingebosættelser i Leirvik, ligesom du også kan høre om Christianskirken i Klaksvik. Christianskirken er kendetegnet for sin utraditionelle arkitektur, og døbefonten består af en 4000 år gammel hedensk offerskål fra Danmark. Der er altså nok at se i Klaksvik, og efterfølgende kan du nyde en kold Føroya Bjór, der er Færøernes mest populære øl – og som netop brygges Klaksvik.

Du finder mange eftertragtede halv- og heldagsudflugter hos os. Derudover har vi også et spændende udvalg af rundrejser, hvor du i løbet af kort tid oplever rigtig meget af Færøerne. De dansktalende guider står klar til at fortælle dig om Færøernes betagende historier. Se vores udvalg af rundrejser her. På vores rundrejser får du for alvor tid til at lære om Færøernes historie, og du kan blandt andet høre mere om øgruppens store tradition for anvendelse af natur. Eksempelvis er Færøernes hovedeksport fiskeri, og sådan har det været de sidste hundrede år, men derudover er stor del af hverdagen også centreret om den omliggende natur i form af diverse produkter. Færingerne har altså stærk tradition for at anvende naturens gaver, hvilket gør, at Færøerne passer godt ind i den globale stræben efter bæredygtighed.

Der er altså mange gode grunde til at forkæle sig selv med en rejse til Færøerne. Uanset om du er til rundrejse, kør-selv eller dagsudflugt, så finder du med sikkerhed din næste tur til Færøerne hos os. Skulle du alligevel ikke kunne finde din favoritrejse blandt vores udvalg af rejsepakker, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud – vi skræddersyr nemlig gerne din rejse til Færøerne, så til passer til dine ønsker og behov!

Fik du set vores Rejser til Island