Studierejser til Island og Færøerne

Hos B&P Travel har vi årelang erfaring med at arrangere studierejser for alt fra folkeskoler, gymnasier, handelsskoler, tekniske skoler, efterskoler, videregående uddannelser, lærergrupper m.fl. Vi har udbudt rejser til Island og Færøerne siden 1989 og har lige siden arrangeret studierejser til Island og Færøerne. Alle grupper håndteres individuelt, da vi er indforstået med, at en studietur ikke bare er en studietur. Gennem vores næsten 30 årige eksistens har vi skaffet os de bedste kontakter til lokale skoler, hoteller/hostels, busselskaber, guider osv. som sikrer, at vi kan skræddersy og tilrettelægge et program efter netop jeres ønsker og krav.

I samarbejde med hver enkelte skole laver vi et program, der passer til lige nøjagtigt det indhold og formål som I efterspørger, så der leves op til forventningen om en faglig og social succes for alle i gruppen. Vi tager os af jeres studierejse til Island eller studierejse til Færøerne fra start til slut. Kontakt os for et uforpligtende tilbud her eller på [email protected] eller telefon 7199 6622.

Både Island og Færøerne er destinationer, som er særdeles velegnede for skolegrupper. Ud over at byde på femstjernet natur og action-eventyr, kan en studierejse til Island eller studierejse til Færøerne perfekt kombineres med fag som f.eks. historie, samfundsfag og biologi.
Island er interessant for de spektakulære vandfald, gejsere, varme kilder, mens Færøerne, som en del af det Danske Kongerige, udover enestående natur også byder på kultur og historie.

Kun 2-3 timers flyvetur væk finder I de to naturperler, som begge danner rammerne for en perfekt og lærerig studietur, der ryster eleverne sammen. Om studieturen til Island sagde Tobias Schiøler, elev fra Gladsaxe Gymnasium:

“Det blev en anderledes tur. Vi så et mærkværdigt land og dets utroligt beundringsværdige natur. Vi mødte det gæstfri islandske folk. Og måske vigtigst af alt: på Island blev sammenholdet i klassen intensiveret”.

Det er oplevelser som at køre på snescooter eller vandre på gletsjer i Island eller fx sejle på rib båd mellem øerne på Færøerne, der gør en studierejse dertil uforglemmelig for eleverne. Hvis en af disse destinationer har jeres interesse, så er det en god idé at vælge B&P Travel, der specialiserer sig lige netop på disse destinationer. Vi står klar til at besvare din forespørgsel.