Planlæg den perfekte kør selv ferie

Der findes ikke noget bedre end at rejse og opleve nye ting sammen med sine nærmeste. Når ferien står for døren, glæder de fleste sig til at pakke kufferten og rejse sammen med familien. Men at arrangere en ferie er ikke altid så ligetil, som man skulle tro. Det kan for det første være svært at vælge sin feriedestination, og derefter bliver det altid et spørgsmål om, hvilken type ferie man ønsker at tage på sammen med sin familie. At få planlagt en ferie, som passer til alles behov, og som er nem at planlægge, vil vi gerne hjælpe med hos B&P Travel.

Hos B&P Travel vil vi gerne hjælpe dig og dine nærmeste med at realisere jeres rejsedrømme. Derfor tilbyder vi flere løsninger på rejser og hjælper dig med at tilrettelægge din ferie. Her på siden har vi for eksempel samlet en oversigt over vores udbud af kør selv ferier, som du kan lade dig inspirere af.

Kør Selv Ferie - Island


Kør-Selv ferie - Færøerne


Kør selv - Irland


Stort udvalg af kør selv ferier

Her på siden finder du et stort udvalg af kør selv ferier som du kan lade dig inspirere af. Hos B&P Travel har vi mere end 25 års erfaring med de bedste forbindelser til flybilletter, hoteller, udflugter mv. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at bestille en af vores mange pakker eller forslag til den perfekte kør selv ferie. Vores udbud af kør selv ferier er stort og bredt, og du har mulighed for at lade dig friste af alt lige fra en kør selv ferie på Island, hvor du lejer både bil og det hyggeligste sommerhus midt i den islandske natur, eller du kan lade dig friste af vores ”bestseller” kør selv ferie til Færøerne. Du finder flere forskellige bud på den ideelle kør selv ferie for dig og din familie, og du har også mulighed for at lade dig inspirere af vores rejseudbud til naturskønne landskaber i Irland. Du finder både familievenlige tilbud her på siden eller gode rejser til et par, som søger tosomheden i den smukke natur. Mulighederne er mange med vores store udbud af ferier her på siden. Mens du lader dig inspirere af en kør selv ferie rundt i naturskønne områder, så kan du med fordel også lade dig friste af vores andre rejsetyper – hvis du for eksempel er til sport, kunne du kigge nærmere på vores sportsrejser, eller du kan kigge nærmere på vores dagsudflugts-forslag i forskellige lande.

Rejs nemt og godt med B&P Travel

Hos B&P Travel ønsker vi at gøre det nemt og ligetil for alle at bestille den perfekte ferie, som passer til de interesser og behov, du har. Derfor har vi et stort udbud af flere forskellige rejsetyper, så du nemt kan finde den ferieform, der passer til din familie. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din ferie, som du ikke finder her på siden, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at planlægge en god og oplevelsesrig ferie for dig. Bestil din kør selv ferie allerede i dag og nyd godt af de mange skønne oplevelser i flotte omgivelser sammen med dine nærmeste.