Firmarejser til hele verden

Hos B&P Travel arrangerer vi firmarejser, hvor vi tager højde for lige netop jeres faglige og sociale behov. Vi lytter til jeres ønsker til en rejse og mener, at de perfekte rejseoplevelser skabes i samspil mellem jer og vores kompetente rejsekonsulenter.

Vi er specialister i firmarejser til Island, Færøerne og Irland, men har i mange år skræddersyet firmarejser til en lang række andre destinationer såsom Barcelona, Wien og Baltikum.

På denne side ser du nogle få af vores eksempler på firmarejser, men der er mange flere hvor de kommer fra. Så vær velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle konkrete tanker om en bestemt destination for jeres næste firmarejse.

Skal vi arrangere jeres næste tur?


Tillykke – målet er nået!

Det hårde arbejde er udført og målet er nået. Medarbejderne har gjort en kæmpe indsats og nu er det tid til at forkæle dem.

Vi har i mange år arrangeret incentiverejser til firmagrupper fra større og mindre virksomheder. Ud fra vores erfaringer fra destinationen arrangerer vi et rejseprogram i samarbejde med jer.

Vi lytter til jeres ønsker, og arrangerer jeres firmarejse hele vejen igennem. Det er ikke før I er hjemme igen – en stor rejseoplevelse rigere – at vi slipper jer.

Mulighederne er uendelige, hvad end du ønsker action-fyldte firmarejser til Island eller Færøerne, kulturoplevelser i Wien eller gode madoplevelser i Barcelona eller lignende.

Vi opdaterer løbende vores side, men finder du ikke lige det du søger, så kontakt os gerne og vi kommer med et foreslag til jer!